Η εταιρεία μας άρχισε την λειτουργία της το 1978 όπου μαζί με την μητέρα εταιρεία Αlexis Tsiakkas & co LTD στο κέντρο της πόλης.

Ένα μικρό κομμάτι του μαγαζίου είχε γίνει τότε ένα μικρό κέντρο για να βγάζεις φωτοαντίγραφα για μικρά και μεγάλα μεγέθη . Στα χρόνια με την εξέλιξη της τεχνολογίας και της εποχής η εταιρεία μας χρόνο με το χρόνο άρχισε να επενδεί σε πιο εξελιγμένα και μεγάλα μηχανήματα. Μηχανές με εξαιρετική ποιότητα άρχισαν να μπαίνουν στη ζωή μας για τα καλά.

Το 2017 μετακομήσαμε στα ιδιοκτητα μας γραφεία όπου εκεί θα βρείτε ότι έχει σχέση με την εκτύπωση. Εκτυπώνουμε High Quality Digital Printing όπως επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά, Brochures, προσκλητήρια, εισιτήρια για εκδηλώσεις κι άλλα πολλά. Στις μεγάλες εκτυπώσεις θα βρείτε, αρχιτεκτονικά σχέδια, πανό, πόστερ, αυτοκόλλητα, ετικέτες προϊόντων, καμβάδες, photo booth frames κ.α.

Σε όλη αυτή την γκάμα πριν λίγα χρόνια μπήκαμε στο κλάδο του customize gifts , όπου πάνω σε πολλά προϊόντα μπορείς να φτιάξεις ένα πανέμορφο και μοναδικό δωράκι για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορείς να βάλεις οικογενειακές και αγαπημένες φωτογραφίες, να γράψεις ένα υπέροχο μήνυμα αγάπης και να το χαρίσεις σε φίλους , στο/στη σύντροφο σου…

Το 2020 ήταν πολύ δύσκολο για όλο το κόσμο, αλλά μας έκανε να σκεφτούμε ότι ήρθε η ώρα να υλοποιήσουμε κάτι που σκεφτόμαστε καιρό τώρα. Το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα όπου θα μπορείς να φτιάξεις και να δημιουργήσεις μόνος σου τα δικά σου εκτυπωτικά χωρίς να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις γραφιστικής και σχεδιασμού. Εσείς το δημιουργάτε όπως σας αρέσει και εμείς το εκτυπώνουμε με αγάπη και σας το στέλνουμε. 

Ευχόμαστε να το απολαύσετε !